Vakantiehuis Italie

Bent u dol op Zuid-Europa en u wenst ergens in die omgeving de beschikking te hebben over een woning, dan is een vakantiehuis Italië een mogelijkheid om in deze behoefte te voorzien. Are Makelaars is namelijk bezig in het fraaie plaatsje Umbrië een aantal vakantiehuizen neer te zetten. Speciaal hiervoor is er een website ingericht met de naam TweedeHuisItalie.nl waar u meer informatie kunt vinden.

Vakantiehuis Italië in prachtige omgeving

Om de Zuid-Europese sfeer extra te proeven, is bij de realisatie van het bouwproject ruime aandacht besteed aan de omgeving waar de vakantiehuizen worden neergezet. Uw toekomstige vakantiehuis Italië wordt namelijk gebouwd op een plek dat omgeven is door prachtige olijfbomen. Om extra te kunnen genieten van de heerlijke temperaturen in dat gebied heeft u ook de mogelijkheid om uw vakantiehuis te laten voorzien van een zwembad.

Privacy en rust verzorgd door Are Makelaars

De beschikking hebben over een vakantiehuis Italië betekent dat u volop wilt genieten van privacy en rust. Are Makelaars heeft er dan ook voor gezorgd dat er een zodanige bouwlocatie is uitgekozen, dat u volledig kunt genieten van vrijheid zonder dat u last heeft van anderen in de omgeving. Privacy, comfort en rust is iets waar er grote waarde aan wordt gehecht bij de realisatie van het project.

Extra voorzieningen vakantiehuis

Om aan comfort en rust een praktische invulling te geven inzake uw toekomstige vakantiehuis Italië, wordt er tijdens de bouw al gewerkt aan extra voorzieningen. Zo worden er vlak in de omgeving een restaurant en een wellnesscentrum neergezet. Dit brengt als voordeel met zich mee, dat u niet lang hoeft te reizen indien u gebruik wilt maken van deze faciliteiten.

Met uw vakantiehuis Italië kunt u ook vele kanten op. Zo zijn de huizen uitermate geschikt om er langer in te verblijven. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om ervoor te kiezen om de woning te verhuren indien er kort gebruik van wordt gemaakt.

<h6>Heeft u de wens in het bezit te komen van een vakantiehuis Italië? Are Makelaars kan daar zorg voor dragen.</h6>