Laat uw zorgen wegnemen met Eindhoven airport valet parking

Eindhoven airport valet parking in zeer gemakkelijk en kost niet veel meer dan parkeren met een shuttle service. U spreekt simpelweg een tijd af met één van de parkeeraanbieder en deze neemt vervolgens al uw zorgen over. De auto wordt veilig op het terrein geplaatst met 24-uurs bewaking. Zo kunt u met een gerust gevoel op vakantie en wordt er goedkoop en professioneel op uw auto gelet.

Hoe werkt valet parking

Bij het vliegveld zal er een chauffeur op u wachten. Hij of zij neemt de auto van u over en brengt deze naar de beveiligde parkeergarage. U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken over het op tijd komen voor de vlucht, want u zit namelijk al op het vliegtuig terwijl de auto  geparkeerd wordt. Vaak is het ook mogelijk om de auto schoon te laten maken of te laten repareren. Hier kunt u van tevoren zelf voor kiezen tegen een meerprijs. Bij terugkomst staat uw auto weer klaar op het vliegveld. De chauffeur zal de auto tot aan de vertrekhal brengen en de sleutels netjes aan u overhandigen.

Voordelen valet parking

Uiteraard geniet u een aantal voordelen bij Eindhoven airport valet parking. U verliest geen onnodige tijd en hoeft geen gebruik te maken van de shuttle service. Lekker comfortabel in uw eigen auto zitten tot het tijd is om in te checken en naar het vliegtuig te gaan. De kosten  zijn ongeveer hetzelfde als dat van shuttle service parkeren.

Er zijn twee parkeeraanbieders, waardoor u altijd de mogelijkheid heeft om prijzen te kunnen vergelijken. De prijzen verschillen per seizoen. Zo betaalt u in de zomer iets meer dan in de winter. Altijd voor een voordelige prijs uw auto op een veilige plek. Uw vakantie of zakenreis kan nu pas écht zonder zorgen beginnen.